Work system – vad det är och vad det används för

Hör du till dem som har din bil som arbetsplats? Det är i sig ganska speciellt att ha ett kontor som är rörligt, många skulle nog säga att det positiva i det överväger. Många sitter trots allt inträngda i samma trista kontorslokaler hela dagarna. Men att ha bilen som arbetsplats ställer också höga krav på bilens inredning. I det här inlägget tänkte jag därför ta en titt på ett företag som jobbar just med bilinredningar för människor som jobbar i praktiska yrken.

Praktiska och säkra bilinredningar

Work System är ett företag som utvecklar och säljer bilinredningar för människor som jobbar med hantverk, reparationer och liknande. Det vill säga allt från målare till elektriker och byggjobbare. Deras bilinredningar finns i anpassade versioner för de flesta av de mest populära bilmärkena. Du kan beställa bilinredning på https://www.worksystem.se, där du också kan hitta mer information om tjänsterna Work System erbjuder. Här kan du läsa vidare om ett urval av deras produkter och vad som gör dem särskilt vassa i sin kategori.

Det som framför allt särskiljer Work System från konkurrenterna är säkerhetsaspekten. Work systems bilinredningar är nämligen krocktestade, trots att det egentligen inte ställs några lagkrav på att de måste vara det.

De flesta av Work Systems lösningar har konstruerats som modulsystem. Det innebär att deras system är väldigt flexibla i grunden. Men det går också att beställa skräddarsydda lösningar som anpassats för just dina förutsättningar.

Komforten är också viktig

Förutom det kan du hitta produkter som takutrustning för att frakta större föremål som stegar, brädor och annat samt varningsljus för olika typer av vägnära arbeten. Men att ha bilen som arbetsplats handlar inte bara om att all utrustning som behövs ska finnas enkelt tillgänglig. Det handlar också om komfort. Work System har en produktkategori bestående av produkter som hjälper dig att skapa ett komplett kontor i bilen. Det sortimentet inkluderar till exempel mobilhållare, sätesklädsel och andra bekvämligheter.

Work System finns i flera städer i Sverige

Work System har vid det här laget varit i sin bransch ett bra tag. Du kan beställa produkter från dem online på länken jag hänvisade till tidigare i inlägget. Du kan också besöka någon av deras fysiska butiker i bland annat Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Falun eller Kiruna.